Klassificering af wirestropper

Klassificering af wirestropper

1. RIGGING AF PRESSET STÅL

RIGGING AF PRESSET STÅL

Presset rigning er en type stålwireslynge, som vi almindeligvis bruger, som generelt er opdelt i to typer: med krave og uden krave. Sammenlignet med gammeldags stålwirestropper har pressrigning en mere ny struktur, mere avanceret teknologi og højere produktionseffektivitet. Det har stærk sikkerhed og pålidelighed, høj belastning og stærk konsolidering af pressesamlinger. Fugeoverfladen er glat, uden revner, flash-kanter og grater, hvilket gør den meget velegnet til forskellige professionelle produktions lejligheder.

2. SPLICED STÅLROVSTIGNING

SPLICEET STÅL WIRE RIGGING

Splejsning af stålwire-rigning er processen med bearbejdning af den ene eller begge ender af et stålwire til en cirkulær form gennem indsættelse. Sammenlignet med splejset stålwirerigning er splejset stålwirerigning besværlig i drift og relativt tilbagestående i teknologien. Hver splejset rigning bruger mere stålwire, hvilket resulterer i højere omkostninger. Derudover har det splejsede hoved svagere konsolidering end presset rigning, hvilket gør det almindeligt anvendt i specifikke lejligheder såsom stål, kemiske og andre industrier.

3. SLUKKE MINDRE STÅL WIRE LOOP

SAMLING MINDRE STÅL WIRE LOOP

De væsentlige egenskaber ved rigning uden led er god fleksibilitet, flere løftepunkter, høj styrke og små krav til løfteplads. Den er særligt velegnet til at løfte store genstande i begrænset plads eller overdimensionerede løfteprojekter, såsom transformere, skibsbygning og miljøer til fremstilling af specielle maskiner.

4. STØBESTÅL STÅL RIGGING

STØBESTÅL STÅLTOVSTIGNING

Fremstillingen af støbeprocessen er kompleks, og operatører skal også gennemgå træning før støbning. Fremstilling kræver en vis mængde tid, lav effektivitet og høje omkostninger. Størkningsstyrken af støberigg er dog høj, og den bruges ofte ved vigtige lejligheder. Der er mange støbeinstallationer på stedet, og trækprøvning er påkrævet, før man forlader fabrikken hver gang.