Slynge af ståltov

Slynge af ståltov

Hvad er en stålwire-slynge?

Stålwireslynge

Slynger af stålwire er reb, der forarbejdes med stålwire som råmateriale, og som hovedsageligt bruges til løft, træk, spænding og bærende reb. Stålwire-rigning har høj styrke, let egenvægt, stabil drift og er ikke let at pludselig knække hele stykket. Det er et fleksibelt forbindelsesværktøj mellem løfteværktøj og det løftede gods. Fra et produktionsperspektiv hører det til metalprodukter – forlængelsesprodukter af stålwirer eller dybt forarbejdede produkter.

PRAKTISK ANVENDELSE AF STÅLTOVSSLYNGER

Stålwireslynge

I praksis bruges wirestropper i vid udstrækning til løfteoperationer i havne, land- og søtransport, minedrift, metallurgi, skovbrug, petrokemisk industri, skibe, jernbanebroer, kraftbyggeri, rumfart og andre industrier, især til løft af transport og havne. Omkring halvdelen af ståltrådene skal forarbejdes til slynger, før de tages i brug.

STANDARDSPECIFIKATION FOR STÅLTOVSSLYNGER

Stålwireslynge

Ifølge statistikkerne er den årlige forarbejdningsmængde af stålwireslynger i Kina over 120000-150000 tons. Men for et så stort antal løfte- og rigningsprodukter har Kina endnu ikke fuldt ud implementeret serialisering og professionel produktion, og standardsystemet for løft og rigning er stadig ikke perfekt. Zunzz Wire Rope Sling Machine Company har i årtier beskæftiget sig med design, produktion og salg af stålwireslynger. I produktionen af slynger har de professionel og standardiseret viden og færdigheder, der giver brugerne tilstrækkelig tillid.